بخش شهید آوینی حرف دل موبایل شعر و سبک اوقات شرعی کتابخانه گالری عکس  صوتی فیلم و کلیپ لینکستان استخاره دانلود نرم افزار بازی آنلاین
خرابی لینک Instagram
زندگینامه علّامه طباطبایی

جدّعلامه طباطبائی(ره) از شاگردان و معاشران نزدیک شیخ محمد حسن نجفی (صاحب جواهرالکلام) بود و نامه ها و نوشته های ایشان را می نگاشت. مجتهد بود و به علوم غریب (رمل و جفر و ...) نیز احاطه داشت اما از نعمت داشتن فرزند محروم بود. روزی هنگام تلاوت قرآن به این آیه رسید: « و ایوب إذ نادی ربه: انیّ مسنی الضر و انت ارحم الرّاحمین » با خواندن این آیه، دلش می شکند و...
*** شرح حال علّامه از زبان خویش

تذکرات اخلاقی از علامه طباطبائی

علامه می‌فرماید: «ما بزرگ‌ترین و مهم‌ترین کاری که در عالم داریم و هیچ کاری از اطوار و شئون زندگی ما مهم‌تر از آن نیست، اینست که خودمان را درست بسازیم.»

*** اهل محاسبه باش *** توصیه هایی پیرامون قرآن کریم

 

تصاویری از علامه سید محمد حسین طباطبایی

 

(مجموعه آلبوم های بزرگان دینی)

جلوه هاى جاودانه(داستانهايى از زندگانى علامه)

يكى از شخصيتهاى ماركسيست با علامه به بحث و گفتگو نشسته بود و سرانجام موحد و مسلمان گرديد هنگامى كه يكى از دوستان او پيرامون مناظره و گفتگوى دوست خود با علامه پرسش كرد، وى شخصيت علامه را اينگونه بازگو مى كند: ((آقاى طباطبايى مرا موحد كرد. هشت ساعت ما با هم بحث كرديم . يك كمونيست را الهى و يك ماركسيست را موحد كرد او حرف توهين آميز هر كافرى را مى شنيد و نمى رنجيد و پرخاش نمى كرد.))
*** یادی از فضایل و مقامات علامه طباطبایی

علامه طباطبایی در یادها و خاطره‌ها

من نیز به نوبه خود و خاصه از این نظر که بیشتر دوره زندگانی خود را با یتیمی و غربت، با مفارقت دوستان یا انقطاع وسایل و تهیدستی و گرفتاری‌های دیگر گذرانده‌ام، در مسیر زندگی با فراز و نشیب‌های گوناگون روبه‌رو شده، در محیط‌های رنگارنگ قرار گرفته‌ام ولی پیوسته حس می‌کردم که دست ناپیدایی مرا از هر پرتگاه خطرناک نجات می‌دهد و جاذبه مرموزی از میان هزارها مانع مرا بیرون کشیده و به سوی مقصد هدایتم می‌کند.

علامه چرا و چگونه المیزان را نوشت؟

این تفسیر به قدری جالب است و به اندازه‌ای زیبا و دلنشین است كه آن را می توان به عنوان سند عقاید اسلام و شیعه به دنیا معرفی كرد و به تمام مكتب ها و مذهب ها فرستاد و بر این اساس، آنان را به دین اسلام و مذهب تشیع فراخواند.
*** تفسير سوره قدر از تفسیر المیزان

 


یادگاری : کاغذ دیواری(WallPaper)

در محضر استاد

«به یاد خدا باش تا خدا به یادت باشد، اگر خدا به یاد انسان بود، از جهل رهایی می‌یابد و اگر در کاری مانده است خداوند نمی‌گذارد عاجز شود و اگر در مشکل اخلاقی گیر کرد خدایی که دارای اسماء حسنی است و متصف به صفات عالیه، البته به یاد انسان خواهد بود.»

حرم امام رضا علیه السلام

سیره علامه طباطبایی در زیارت امام رضا علیه السلام

زمانی نویسنده مشهوری بوسیدن ضریح امامان علیهم السلام و این قبیل احترام نهادن‎ها را تشنیع می‎کرد. وقتی سخن او را به مرحوم علامه در حرم رضوی علیه السلام عرض کردند، ایشان فرمود: «اگر منع مردم نبود، من از دم مسجد گوهرشاد تا ضریح، زمین را می‎بوسیدم.»

شاگردان استاد علامه طباطبایی

علامه طباطبایی را معمولا با شیخ نجم الدین كبری، عارف بزرگ قرن ششمی مقایسه می كنند. به شیخ نجم الدین كبری، می‌گفتند شیخِ ولی تراش، چون همه‌ی شاگردانش از عرفای نامدار می‌شدند و معروف بود كه شیخ حتی از چوب خشك هم می‌توانسته ولی خدا بتراشد. شاگردان علامه، تعدادشان خیلی بیشتر از این هاست. این فهرست، فقط شامل معروف‌ترین چهره‌های شاگردان آن بزرگ است

khamenei13

 

ویژه نامه سال گذشته

 
 Copyright © 2003-2022 - AVINY.COM - All Rights Reserved