شهید آوینی

 

امروز یکشنبه سوم اردیبهشت سال 1385 هجری شمسی مقارن است با بیست و چهارم ربیع الاول سال 1427 هجری قمری و برابر است با بیست و سوم آوریل سال 2006 میلادی .

سالروزبزرگداشت شیخ بهایی :
همه ساله چنین روزی به عنوان روز بزرگداشت شیخ بهایی در کشور گرامی داشته می شود . 
شیخ بهایی دانشمندی است که با وجود گستردگی وجوه شخصیتی اش کمتر در میان عامه مردم شناخته شده است . او دانشمندی است که در حوزه های مختلف علمی تحقیق کرده و در تمامی حوزه ها ی مختلف علمی صاحب تخصص و تبحر است . 
بـها الدین محمد بن عزالدین حسین بن عبدالصمد بن شمس الدین محمد بن على بن حسین بن مـحمد بن صالح حارثى همدانى عاملى جبعى , معروف به شیخ ‌بهایى , حکیم و فقیه و عارف و مـنجم و ریاضى دان و شاعر و ادیب و مورخ بزرگ , درسال 953 ه ق در بعلبک از توابع جبل عامل دیده به جهان گشود .
 پدربزرگوارش  شیخ حسین فرزند عـبـدالـصـمد حارثى از علمای  فقه و اصول و از اعاظم روز گار خود بوده است . شیخ پس از فراگیری مقدمات علوم نزد پدر بزرگوار خود وارد حوزه های  مختلف  علوم  زمان خویش شد   و در بسیاری از علوم روزگارش  متبحر گشت  به طوری که گفته اند او از هر علمی به میزان کفایت و  مهارت  گلی چیده بود . فقه ، فلسفه ، ریاضیات ، اصول ، هندسه ، نجوم ، طب ، ادبیات و...همگی از علومی بودند که شیخ بزرگوار شم دانش پژوهی خود را در آنها  آزموده بود .
 

این  عالم ربانی در طول عمر پر برکت خویش  از محضر  دانشمندان متعددى در رشته های مختلف کسب فیض کرد . وی  تفسیر و حدیث و ادبیات عرب رااز پدر،  حکمت و کلام  را از ملا عبداللّه مدرس یزدى ،  ریاضیات را از ملا عـلـى مـذهـب و مـلا افضل قاضى مدرس و ملا محمد باقر بن زین العابدین یزدى  و طب را از حکیم عماد الدین محمود آموخت .
او همچنین در طول عمر پربر کت خویش شاگردان بسیاری را نیز به جامعه اسلامی عرضه کرد که از مهمترین آنها می توان به
صدر الدین محمد ابراهیم شیرازى , معروف به ملا صدرا ،  ملا محمد محسن بن مرتضى بن محمود،  معروف به فیض کاشانى ، 
ملا محمد باقر بن محمد مؤمن خراسانى ،  معروف به محقق شیخ الاسلام ،   ملا محمد تقى بن مقصود على مجلسى  صاحب روضة المتقین و  سید عز الدین حسینى کرکى عاملى  مشهور به مجتهد مفتى اصفهانى  اشاره کرد .
آن عالم ربانی از خود آثار گرانبهایی را نیز به جای نهاده است که برخی از مورخین شمار آن را بیش از دویست کتاب دانسته اند .
در  تـحـقـیـقی که دکتر محمد باقر حجتى در این مورد  کرده است ، تعداداین کتاب ها 123 جلد بر آورد شده اند .
عشریات خمس :  نماز ـ زکوة ـ روزه ـ حج ،   اجوبه مسائل جزائریه ،  احکام سجود و تلاوت  جامع عباسى ، جواب مسائل شیخ جار،  حاشیه بر ارشاد الاذهان علا مه حلى ،  حاشیه بر قواعد علا مه ،  حاشیه بر قواعد شهید اول ،  حاشیه بر احکام الشریعه
علا مه حلى ،  الحبل المتین ،  الحریریة ،  الذبیحیه ، شرح فرائض نصیریه خواجه نصیر الدین طوسى ، فرائض بهائیه (ارث )،  قصر نماز در چهار مکان ،  مسح بر قدمین ، مشرق الشمسین و اکسیر السعادتین ،  رسالة فی مباحث الکر،  رسالة فى القصر و التخییر فى السفر،  شرح رسالة فى الصوم ،  شرح من لایحضره الفقیه ،  رسالة فی فقه الصلوة ، رسالة فی معرفة القبلة ،  رسالة فی فقه السجود ، حاشیه انوار التنزیل قاضى بیضاوى ،  حل الحروف القرآنیه ، حاشیه کشاف زمخشرى ،  رساله خواجه ، تفسیر عین الحیوة ،  العروة الوثقى ،  حاشیه کتاب من لایحضره الفقیه  اربعین ، حاشیه بر صحیفه سجادیه ، اثبات وجود القائم ،  اجوبة سید زین الدین ،  الاعتقادیه ،  زبدة الاصول ،  شرح عضدى  ، حاشیه خلاصة الاقوال علا مه حلى ،  حاشیه رجال نجاشى ، طبقات الرجال ،  اسرار البلاغه ، تهذیب البیان ،  تعزیت نامه ، دیوان اشعار فارسى و عربى ،  شیر و شکر ، طوطى نامه ،  کشکول (5 جلد)، نان و پنیر، اسطرلاب ، تشریح الافلاک ،  تقویم شمس با اسطرلاب ،  انکار جوهر الفرد، الوجود الذهنى ،  وحدت وجود و   رساله جفر از جمله مهمترین آ ثار اویند .
آن  عالم بزرگوار در برخی از حوزه های عملی روزگار خویش نیز دستی داشته است و توانسته است دانش خود را در زمینه های مهندسی و معماری در مواردی بکار گیرد و دراین حوزه ها نیز منشا خیرات کثیره گردد .
سرانجام شیخ بزرگوار پس از عمر ی مجاهدت در دوازدهم شوال سال1030 هجرى قمرى  دار فانی را وداع گفت . پیکر مطهر او را دراصفهان به خاک سپردند .
منابع :
عقیقی بخشایشی ، فقهاى نامدار شیعه
تاریخ عالم آراى عـبـاسـى , ج 2
دکتر حجتى، محمد باقر ،  مجله الثقافة الاسلامیه چـاپ دمـشـق 
 

 شعری از شیخ بهایی :
تا کی به تمنای وصال تو یگانه
اشکم شود از هر مژه چون سیل روانه
خواهد که سرآید غم هجران تو یا نه
ای تیره غمت را دل عشاق نشانه
جمعی به تو مشغول و تو غایب زمیانه
رفتم به در صومعه عابد و زاهد
دیدم همه را پیش رخت راکع و ساجد
در میکده رهبانم و در صومعه عابد
گه معتکف دیرم و گه ساکن مسجد
یعنی که تو را می طلبم خانه به خانه
روزی که برفتند حریفان پی هر کار
زاهد سوی مسجد شد و من جانب خمار
من یار طلب کردم و او جلوه گه یار
حاجی به ره کعبه و من طالب دیدار
او خانه همی جوید و من صاحب خانه
هر در که زنم صاحب آن خانه تویی تو
هر جا که روم پرتو کاشانه تویی تو
در میکده و دیر که جانانه تویی تو
مقصود من از کعبه و بتخانه تویی تو
مقصود تویی ...کعبه و بتخانه بهانه
بلبل به چمن زان گل رخسار نشان دید
پروانه در آتش شد و اسرار عیان دید
عارف صفت روی تو در پیر و جوان دید
یعنی همه جا عکس رخ یار توان دید
دیوانه منم ..من که روم خانه به خانه
عاقل به قوانین خرد راه تو پوید
دیوانه برون از همه آئین تو جوید
تا غنچهء بشکفتهء این باغ که بوید
هر کس به زبانی  صفت حمد تو گوید
بلبل به غزل خوانی و قمری به ترانه
بیچاره بهایی که دلش زار غم توست
هر چند که عاصی است ز خیل خدم توست
امید وی از عاطفت دم به دم توست
تقصیر "خیالی" به امید کرم توست
یعنی که گنه را به از این نیست بهانه

شهادت  سپهبد قرنى :
 


در چنین روزی در سال 1358 در  ساعت  یازده و سی دقیقه  صبح اولین رییس ستاد مشترک ارتش جمهورى اسلامى ایران سپهبد قرنی به  دست گروهگ فرقان به در جه رفیع شهادت نایل آمد .
شهید سپهبد قرنی در سال 1292 ه ش دیده به جهان گشود . وی پس از طی تحصیلات مقدماتی وارد ارتش شد و در این مسیر رشد کرد و در دانشکده افسری صاحب معلومات نظامی شد . وی از همان ابتدا به دلیل عشق به مفاهیم مذهبی   دنبله رو تعالیم امام خمینی ره شد و در سال 1337 به همراه عده ای از همکران خود تصیم گرفت که علیه رژیم منحوس پهلوی دست به کودتا بزند . این طرح لو رفت و او به زندان محکوم گردید . پس از آزادی از زندان وی در راه تازه ای قرار گرفت اما هر از گاهی به دلیل فعالیت های گستدره اش علیه رژیم پهلوی به زندان محکوم می شد . پس از  پیروزى شکوهمند انقلاب اسلامى ، سپهبد قرنى به سمت اولین رییس ستاد مشترک ارتش منصوب شد . وی در روز بیست و چهارم  بهمن 57 در دفتر ریاست ستاد ارتش ، تمثال حضرت امام خمینى رهبر انقلاب و بنیانگذار جمهورى اسلامى  نصب کرد و سپس  خطاب به حاضران گفت :ارتش شاهنشاهى که مى گفتند از مجهزترین ارتشهاى دنیاست و شاید هم از لحاظ وسایل و تجهیزات چنین بود، از آنجا که ایمان و اعتقاد نداشت ، ظرف چند ساعت متلاشى شد. افراد یک ارتش اولا باید مؤ من باشند، ثانیا آرمان آنان حفظ استقلال میهن بشاد نه حمایت یک فرد. ارتش ایران قبل از این تبدیل به یک ارتش شخصى شده بود و دیدیم که چه زود متلاشى شد. تاریخ معاصر نشان داده که هر وقت متجاوزان حمله مى کردند، این ارتش ‍ مضمحل مى شد. به عنوان مثال شهریور 1320 چنین شد. در این زمان نیز یک عده مردم در پناه ایمان به خدا، بدون سلاح پیروز شد. امروز به اینجا آمده ایم دوستان مى بینید که هیچ چیز وجود ندارد. باید به این ارتش شکل داد و بعد هم تصفیه صورت گیرد و ایمان و ایدئولوژى باید حاکم گردد.
وی سپس  فعالیت خود را براى تصفیه و بازسازى و توان مکتبى بخشیدن به ارتش آغاز کرد. 

تولد و مرگ شکسپیر :
 


در چنین روزی در سال 1564 میلادی 1564 میلادی  شاعر و نویسنده مشهور انگلیسی ویلیام شکسپیر به دنیا آمد . او در 52 سالگی و در 52 امین سالگرد زندگی اش در گذشت . از وی آثار گرانسنگی به جای مانده است که از میان آنها می توان به سه دسته کمدی ، درام و تراژدی اشاره کرد . هملت ، مکبث ، و ژولیوس سزار عناوین مهمترین آثار اویند . 
این  شاعر و نمایشنامه نویس مشهور  انگلیس و جهان در دوران ملکه الیزابت به نمایشنامه نویسی و بازیگری در  کمپانی "مردان لرد چمبرلین"  مشغول بود  . شکسپیر تا سال 1600 ،  کمدی های خود با عناوینی چون  دو نجیب زاده ورونا ، رویای شب نیمه تابستان ، تاجر و نیزی ، کمدی اشتباهات ، و تلاش بییهوده عشق را نوشت . در این دوران او نگارش نمایشنامه های تاریخی خود ریچارد سوم ، هنری چهارم و شاه جان را نیز به پایان برد . وی دهه بعد را به آفرینش تراژدی های بزرگش هملت ، مکبث ، اتللو ، شاه لیر و آنتونی و کلوپاترا پرداخت .

تولد مارسل لوبیریه  :
در چنین روزی در سال 1890 میلادی مارسل لوبیریه کارگردان مشهور و فیلمنامه نویس فرانسوی به دنیا آمد . «الدورا دو» عنوان   مهمترین اثر اوست .

تولد میتسو لوزیگی :
در چنین روزی در سال 1912 میلادی  میتسو لوزگی استاد  مراسم چای در ژاپن و از استادان بر جسته ذن در این کشور به دنیا آمد .

مصلوب شدن  حضرت مسیح ( ع ) به اعتقاد برخی مسیحیان :
 


در چنین روزی بنا به گفته اسحاق نیوتن در سال 34 میلادی حضرت عیسی ابن مریم به صلیب کشیده شد.
به نوشته بر خی از تواریخ و بنابر اعتقاد بر خی از مسیحیان در چنین روزی در سال سی  و چهار میلادی حضرت مسیح (ع ) توسط گروههای از یهودیان بر دار شد . صدها سال قبل از تولد عیسی( ع) ، کتب مقدسه انبیای بنی اسرائیل ،  ظهور وی را اطلاع دادند و از ظهور مردی در آینده ای نزدیک خبر دادند که  قرآن کریم از او  به عنوان کلمه خداوند  یاد کرده است ، پیامبر بزرگی  که  رسول نور و  رحمت است . حضرت مریم (س) مادر آن حضرت است . حضرت مریم( س)  ، عیسی( ع ) را از خوف میرودوس پادشاه یهود به مصر برد و دوازده سال در آنجا بود و با شنیدن خبر مرگ میرودوس به شهر خود  بازگشته و در موطن خود ناصره اقامت گزید تا آن حضرت در همین مکان به نبوت رسید . بر اساس نام همین قریه ناصره ، پیروان آن حضرت را نصاری می گویند . بنابر برخی روایات اسلامی ایشان در هفت یا هشت سالگی به مقام بلند نبوت نایل آمدند .  ذکر شد که قرآن عیسی مسیح را به عنوان پیامبری از سوی خدا، و بدون تفسیر بعنوان کلام (کلمه) خداوند می‌شناسد . این اعتقاد فراتر از اعتقاد برخی یزدان‌ شناسان مسیحی مدرن است که مسیح را تنها به عنوان یک مصلح اجتماعی می‌شناسند.   ایشان در طول عمر گرانبهای خود معجزات بسیاری داشتند که از میان آنها می توان به صحبت کردن در گهواره و  زنده کردن مردگان و شفای بیماران صعب العلاج  اشاره کرد . پیروان اولیه وخاص ایشان را حواریون می خوانند . حواریون جمع حواری به معنی شستن و سفید کردن است و گاهی به هر چیر سفید اطلاق می شود . در باب ششم انجیل متی و لوقا اسامی حواریون این چنین ذکر شده است : پطرس ، اندریاس ، یعقوب ، یوحنا ،  فیلویس  ، برتولوما ، توما ، متی ، یعقوب  ، شمعون ، یهودا برادر یعقوب و یهودای اصخریوطی . کتاب مقدس  ایشان انجیل نام دارد . انجیل در لغت به معنای بشارت و خیر و مژده نیک است . در میان پیروان حضرت مسیح ،  انجیل ها و رسایل بسیاری تدوین شد که در قرن چهارم میلادی شمار آنها به 160 عدد رسید . پس ازآن که کنستانین امپراطور روم به آیین مسیح در آمد،  غیر از چهار انجیل بقیه غیر معتبر شناخته شد که اناجیل اربعه معتبر عبارتند از انجیل متی ، انجیل مرقس ، انجیل لوقا و انجیل یوحنا . چهارده  رساله نیز از پولس به آن ضمیمه شد که همگی به نام عهد جدید نامیده شد . حضرت مسیح ع  ، سرانجام پس از عمری ترویج روحیه ایثار و جوانمردی در میان مردم و متخلق کردن آنان به اخلاق الهی مورد حسادت حاسدان قرار گرفت و بنا به دستور خاخام بزرگ  یهود دستور توقیف عیسی صادر گشت . یکی از دوازده حواری( یهودا اصخریوطی) با دشمن همکاری کرد و ایشان را دستگیر و به رسم رومیان مصلوب کردند . از نظر اسلام یهودیان نتوانستند حضرت عیسی را دستگیر سازند  بلکه خدای تعالی ایشان را به آسمان برد و شخص دیگری که شبیه حضرت عیسی بود دستگیر و به دار آویخته شد . 
 

تعریف ویروس ایدز :
درچنین روزی در سال 1984 میلادی ویروس ایدز شناخته شد . این ویروس پس از ورود به بد ن انسان از طریق اتصال به گیرنده خود وارد سلول می گرد د . ویروس اید ز تمایل خاصی به سیستم رتیکو لواند و تلیال دارد . سرد سته این سیستم ، لنفوسیت T است که انواع مختلفی مثل helper ،  killer ، Cytotoxic دارد . این لنفو سیت ها دارای گیرنده های مختلفی ا ند که لنفوسیت T4 با گیرنده CD4 ، مهم ترین لنفوسیتی است که ویروس می تواند به آن متصل شده و به آن آسیب برساند . تمام ویروس های اید ز بلا فاصله به سطح سلول های TCD4 می چسبند و به چند طریق آنها را از بین می برند . مهمترین قسمت بیماری زایی اید ز زمانی پایه گذاری می شود که آنزیم ترانس کریپتاز معکوس باعث ساخته شد ن یک رشته DNA از رویRNA ویروس  شده و با کمک آنزیم های د یگر از این DNA تک رشته ای یک DNA د و رشته ای ایجاد می شود که جای DNA طبیعی را د رهسته سلول می گیرد .  ازاین پس بیمار مبتلا به اید ز بوده و د و راه برای وی محتمل است ؛ یا سلول از بین می رود یا ویروس . در حالت معمول ویروس از بین نمی رود . لذا ویروس آنقدر داخل سلول می ماند تا آنرا از میان بردارد . در این مد ت آنزیم ترانس کریپتاز معکوس ، RNA های زیادی را ساخته و دارای پوشش می کند و این ذ رات ویروسی ( ویریون ها ) د ر سلول های د یگر پخش می شو ند .
 

رو زحاکمیت در ترکیه  :
همه ساله چنین روز ی به عننوان روز حاکمیت در ترکیه گرامی داشته می شود . 

درگذشت ساتیا جیت رای : 
در چنین روزی در  سال1992میلادی «سایتا چیترای » کارگردان و فیلمنامه نویس هندی درگذشت. فیلمهای جیت رای به عنوان آثار شاخص هنری در سینمای هند در افشانی می کنند . وی در فیلمهایش تا حدود زیادی به واقعیت نزدیک می شود .  آوازجادو عنوان مهمترین فیلم اوست .

تولد ماکس پلانک :
در چنین روزی در سال 1858میلادی  «مالکس پلانک» فیزیکدان مشهور  آلمانی به دنیا آمد . نظریه کوآنتوم محصول اندیشه او در حوزه فیزیک جدید است . وی به سال 1918میلادی جایزه نوبل فیزیک را ازآن خود کرد.

 

منبع : خبرگزاری مهر
 

 

 

 

 

58/02/03

درگیری نقده : برقراری آرامش نسبی از ساعت 12 ظهر ؛ حائل شدن نیروهای اعزامی می ارتش بین دو طرف درگیر و خروج هر دو طرف از شهر ؛ آغاز جمع آوری اجساد از خیابانها ؛ كشیده شدن دامنه درگیری به روستاهای اطراف و گزارش مطبوعات از تخلیه روستاها و به آتش كشیده شدن خانه های روستایی و …

امضای توافقنامه آتش بس بین هیات اعزامی استاندار آذربایجان غربی و حجت الاسلام ملاصالح رحیمی و حاج میرزاابراهیم محرر با توافق درباره خروج نیروهای ارتش از شهر و استقرار واحدهای ژاندارمری به جای آن و تاكید بر اینكه پس از اعلام آتش بس از هركسی خلافی مشاهده شود بشدت مجازات خواهد شد .

ممنوع شدن تشكیل میتینگ با حضور افراد مسلح در نقده به دستور هیت حسن نیت اعزامی به نقده .

پیام رادیو - تلویزیونی آیت الله طالقانی خطاب به مردم نقده مبنی بر آگاهی و هوشیاری در مقابل توطئه دشمنان و توصیه به انتخاب افراد آگاه و مسؤول و خدمتگزار و تشكیل شوراها برای به دست گیری سرنوشت خود و حل و فصل مشكلات . اطلاعیه سیاسی - تبلیغی حزب دمكرات كردستان خطاب به كردها و تركهای نقده و درخواست پایان دادن به درگیری میان خود .

برگزاری جلسه آشتی بین علامه احمد مفتی زاده و عزالدین حسنی در كرمانشاه و توافق دو طرف برای رفع اختلافها و جلوگیری از برادركشی ؛ فراهم آوردن امكان دسترسی طرفین به رادیو تلویزیون و تاكید بر اینكه در صورت نقض تعهدات ، اشخاص محرك در اختیار دادگاه انقلاب اسلامی قرار گیرند .

آیت الله طالقانی و حاج سیداحمد خمینی به عنوان نمایندگان امام از شبیرخاقانی درخواست كردند كه از تصمیم خود مبنی بر ترك خرمشهر منصرف شود

اجتماع گروهی از مسلمانان منطقه تركمن صحرا در مسجد علی بن موسی الرضا ( ع ) در تهران و اعلام همبستگی با امام خمینی و انقلاب اسلامی و تاكید بر خلع سلاح افراد غیرمسؤول در منطقه برای استقرار كامل آرامش در آن .

گزارش سفارت آمریكا در تهران از تحقیقات و نظر فرانك باروز ( رئیس اتاق بازرگانی ایران و آمریكا ) دربارة وجود اختلاف بین رهبران مذهبی انقلاب ؛ احساسات ضدآمریكایی در ایران و نقش امام خمینی در دامن زدن به این احساسات و نیز گزارش ملاقات با آیت الله شریعتمداری .

ترور سرلشكر قرنی اولین رئیس ستاد ارتش جمهوری اسلامی ایران به دست گروه فرقان و تفسیر رادیو لندن درباره نقش وی در درگیریهای كردستان و علت ضدیت گروههای چپ با وی . محكومیت همراه با ابهام ترور سرلشكر قرنی در اطلاعیه سازمان مجاهدین خلق ایران : علی رغم مسؤولیت قرنی در مقام ریاست ستاد ارتش ، تا وقتی فعالیت سیاسی امكان پذیر است چنین اقداماتی نمی تواند اصولی و بجا تلقی شود .

بیانات امام خمینی در ملاقات جداگانه با نیروهای مسلح و تاكید ایشان بر حفظ وحدت بین قوای نظامی و انتظامی و بین مردم و نیروهای مسلح . امام توجه حاضران را به این نكته جلب كردند كه «یك بركت است كه برادرها ( نظامیان و غیرنظامیان ) یكدیگر را پیدا كرده اند . »

نامه وزارت امور خارجه آمریكا با امضای سایروس ونس ( وزیر خارجه آمریكا ) به سفارت آن كشور در تهران ؛ شامل دستورالعملها و توصیه هایی به سفارت درباره لزوم مذاكره با مقامهای ایرانی و فراهم آوردن زمینه های بهبود تدریجی روابط اقتصادی ایران و آمریكا و پیشنهاد شروع مذاكره با رضا صدر ( وزیر بازرگانی ) . اهمیت تأثیر از دست رفتن پایگاههای استراق سمع آمریكا در ایران در نظر سناتور جان گلن ، ترنر ( رئیس سیا ) ، براون ( وزیر دفاع آمریكا ) و نیز خبرگزاری فرانسه و نیویورك تایمز .

59/02/03
كارتر: اگر فشارهای اقتصادی آمریكا و متحدانش به خلاصی گروگانها منتهی شود چه بسا كه اقدام نظامی قدم بعدی باشد.

برژینسكی: اگر بحران ایران به شكل فعلی ادامه یابد امكان تجزیه ایران خیلی زیاد است.

9 كشور عضور جامعه اقتصادی اروپا به توافق رسیدند كه تحریمهای احتمالی اقتصادی و دیپلماتیك فوری علیه ایران اعمال كنند.

پریروز ایران و شوروی ایران و شوروی موافقت‌نامه‌ای امضاء كردند تا تحریم اقتصادی امریكا علیه ایران را خنثی كنند.

64/02/03

بی‌حاصل بودن تلاشهای دبیركل سازمان ملل برای برقراری صلح بین ایران و عراق.

66/02/03

هاشمی رفسنجانی: ایران انتظار ندارد روابط با آمریكا تا روز قیامت بصورت قبل باقی بماند ولی قدم اولیه در این رابطه بایستی از سوی آمریكا برداشته شود.

پیشنهاد شوروی در مورد برگزاری یك كنفرانس بین‌المللی در مورد جنگ ایران و عراق و امنیت خلیج و حمایت كشورهای عضو بازار مشترك اروپا از این پیشنهاد.
Copyright © 2003-2022 - AVINY.COM - All Rights Reserved
logo