شهید آوینی

 

 

به وزارتخانه‌های علوم و آموزش درباره نفوذ اصحاب فتنه تذکر می‌دهم

مسئولان کشور باید مراقب نفوذ اصحاب فتنه باشند و در این زمینه به وزارت علوم و وزارت آموزش و پرورش تذکر می‌دهم که مراقب باشند.

موحدی کرمانی

 

 آیت‌الله محمدعلی موحدی‌کرمانی خطیب موقت این هفته نمازجمعه تهران در خطبه دوم، با بیان اینکه جا دارد همین‌جا از دولت محترم به دلیل طرح جامع سلامت تشکر کنم، گفت: مردم از این موضوع خوشحال هستند و از برادر عزیزم رئیس‌جمهور محترم که در این مجلس هم حضور دارند تشکر می‌کنم، چون آنها که به بیمارستان‌ها می‌روند، خیال‌شان راحت است.
وی با بیان اینکه اینجا باید دغدغه‌های مردم را نیز گوشزد کنم، اظهار داشت: این کشور، کشور اسلامی است. باید چهره‌اش اسلامی باشد. نمایان شدن بدحجاب‌ها در کشور دهن‌کجی به نظام است. دهن‌کجی به اسلامیت نظام، شهدا، خون شهدا و پایمال کردن خون آنهاست.
 مسئولان نباید به چنین چیزی رضایت دهند. اگر گناه سری انجام بگیرد و مردم از آن مطلع نشوند هیچ‌کس مسئول نیست و هیچ‌کدام از ما مسئولیت نداریم. نه تنها مسئولیت نداریم، بلکه مجاز به تفحص هم نیستیم و به هیچ‌کس مربوط نیست، اما اگر گناه آشکار شود، دامن همه را می‌گیرد و همه گناهکار هستند. بنابراین باید اقدام لازم برای ریشه‌کن کردن گناه صورت بگیرد.
ایشان ضمن تشکر از برنامه‌های خوب صداوسیما، تصریح کرد: مردم در فیلم‌ها تحمل دیدن چهره‌های بدنام و بدسابقه را را ندارند ولو آن فرد هنرمند قوی باشد، اما وقتی مردم او را ببینند از شهدا خجالت می‌کشند.
وی با بیان اینکه مسئولان کشور باید مراقب نفوذ اصحاب فتنه باشند و در این زمینه به وزارت علوم و وزارت آموزش و پرورش تذکر می‌دهم که مراقب باشند، گفت: متاسفانه این قضیه تعدادی از نمایندگان مجلس را به شدت ناراحت کرده است.
امام‌جمعه موقت تهران از متصدیان صدور مجوز به نشریات و کتب خواست که دقت لازم در دادن مجوزها را داشته باشند.
 مبادا در نمایشگاه کتاب، کتاب‌هایی که احیانا بخشی از آنها یا تمام آنها گمراه‌کننده هستند به دست خانواده‌ها برسد و یک خانواده را آلوده کند. مسئولان در این زمینه مسئولیت سنگینی برعهده دارند و باید دقت کنند. کتاب و نشر پرورش‌دهنده مغزهاست و اگر کتابی باشد که مطالبش مضر است، آن کسی که به آن کتاب مجوز داده باید بداند که مسئول است.
ایشان در ابتدای خطبه دوم ، نمازگزاران را به رعایت تقوا سفارش کرد و گفت: مقام معظم رهبری در سالگرد ارتحال امام(ره) بیانات مفصل و ارزنده‌ای ایراد کردند که اگر کسی بخواهد دشمن را خوب بشناسد باید به این بیانات ارزنده توجه کامل و خاص داشته باشد.
وی به حمله گروه تروریستی داعش به شهر سامرای عراق اشاره کرد و گفت: می‌بینید که جانیان دست بردار نیستند. دشمن در هر لحظه در مقام ضربه قرار دارد و باید بیدار و هوشیار باشیم و مکرها را بشناسیم.
 طبق اطلاعاتی که به دست ما رسیده تمام اعضایی که در این حمله بودند کشته و نابود شده‌اند و این لطف خداست.
ایشان به سالروز 15 خرداد اشاره کرد و گفت:این روز، روز بزرگی بود. روزی بود که مردم امتحان خود را داده و نشان دادند تابع ولی‌فقیه و مطیع و فرمانبردار او هستند. دشمن در این روز سیل خون به راه انداخت، اما روشن شدند که مردم ما مردم ولایی هستند و سیل خون هم راه بیاندازند، مردم ایستاده‌اند.
وی به انتخابات ریاست‌جمهوری سوریه اشاره کرد و ضمن تبریک به بشار اسد،فرد منتخب سوریه، اظهار داشت:موفقیت آقای بشار اسد را تبریک می‌گویم.توفیق خوبی بود و مردم سوریه نشان دادند که در برابر همه توطئه‌ها، تروریست‌ها و جنایت‌های آنها ایستاده‌اند و با رای بالای خود به بشار اسد آمریکا را مایوس کردند و آمریکایی‌ها فهمیدند با مکرها و مکاید در سوریه نمی‌توانند نفوذی داشته باشند.
ایشان هوشمندی امام راحل در استفاده از فرصت‌ها برای پیروزی انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: امام(ره) از فرصت‌ها استفاده کرد. امام(ره) در برابر شاهی قرار داشت که انسان‌ها را می‌کشت و شکنجه می‌داد و به راحتی بردگی آمریکا را پذیرفته بود و جریان کاپیتولاسیون نیز از مظاهر این امر بود.
 شرایطی در کشور به وجود آمد که امام(ره) تشخیص دادند می‌توانند از این فرصت استفاده کنند و امام(ره) باید جنایت‌های شاهی را که تاریخ هجری را به تاریخ شاهنشاهی تبدیل کرده بود و بیت‌المال را غارت، آشکار می‌کرد و امام(ره) به وعاظ دستور دادند که جنایات شاه را بگویند که این همان استفاده از فرصت‌ها بود.
 نتیجه این هوشمندی امام(ره) پیروزی انقلاب بود. امامت دعوت حق را لبیک گفت و بعد از امام(ره) فردی که همانند ایشان فریاد می‌زد و روحیه‌اش نیز به مانند او بود، رهبر انقلاب شد که شجاعتش، زهدش، آگاهی و اشرافش به مسائل جهانی به مانند امام(ره) است و این توفیق بزرگی است که بعد از امام(ره)، انقلاب آسیبی ندید.
وی با بیان اینکه مقام معظم رهبری با اشراف کامل و بینش اسلامی تمام شرایط کشور و جهانی را زیر نظر دارند، گفت: بی‌خود نیست که امسال را ایشان سال فرهنگ و اقتصاد با عظم ملی و مدیریت جهادی نام گذاری کرده‌اند و فرمودند فرهنگ مهمتر است. لازم است به همه تذکرات و هشدارهای ایشان توجه کنیم. بله؛ فرهنگ مهمتر است. فرهنگ اسلامی می‌تواند تمام شئون کشور را وزین کند و در مسیر قرار دهد و جلوی انحراف را بگیرد.
 همه امور باید یک پیوست فرهنگی اسلامی شفاف داشته باشد و در غیر این صورت انقلاب آسیب می‌بیند.
ایشان به بیانات رهبر انقلاب در خصوص مذاکرات ایران با گروه 1+5 اشاره کرد و گفت: ایشان تاکید دارند که پیشرفت‌های علمی و هسته‌ای باید ادامه یابد و دلبستگی به غرب نداشته باشیم و باید همه این اصول را مراعات کنیم.
 مردم ما در جبهه نظامی نشان دادند که مرد جنگ هستند و در جبهه مبارزه اقتصادی نیز نشان دادند که فرزندان رمضان هستند. هر 2 روحیه در هر 2 جبهه ضروری است. مردم آمادگی خود را نشان دادند و ان شاءالله موفق خواهند بود.
ایشان با تاکید بر لزوم جلوگیری از اسراف در زندگی روزانه، خاطرنشان کرد: مسئولان به مبلمان‌هایی که در ادارات هست، اکتفا کنند. مبلمان و تشریفات جدید را قبول نکنند و به معنویات توجه کنند.
ایشان با بیان اینکه ثروتمندان باید به فقرا عنایت ویژه کنند و بدانند بخشی از اموال در اختیار آنها متعلق به فقرا بوده و این یک روایت است، اظهار داشت: اغنیاء آنجا که باید پول خرج کنند و پول بدهند باید خرج کنند و بدهند که اگر ندهند به فلاکت خواهند افتاد.
 فاصله طبقاتی برای جامعه خطرناک است و باید این فاصله را کم کرد و در این زمینه هم دولت و هم مجلس گام‌های موثری بردارند.
وی خطاب به نمایندگان مجلس شورای اسلامی، گفت: فاصله بین حقوق‌های دریافتی، فاصله عجیبی است. بعضی‌ها بسیار بالا و بعضی‌ها بسیار پایین هستند. به هر حال هر دوی آنها انسان‌اند، خانواده و زن و فرزند دارند و چرا باید این تفاوت‌ها باشد. باید فاصله را کم کرد و مجلس در این زمینه تصمیم جدی و انقلابی بگیرد.
اینکه نمی‌شود کل بودجه کشور را دانه درشت‌ها ببلعند و ما ماتم بگیریم که بودجه نداریم. برای جبران تورم این موضوع مطرح است که اگر تورم 20 درصد است خوب به حقوق‌ها نیز 20 درصد اضافه شود و معنای این حرف این است که آن فردی که 10 میلیون حقوق می‌گیرد به دلیل تورم 2 میلیون به حقوق او افزوده شود، اما آن فردی که یک میلیون حقوق می‌گیرد تنها 200 هزار تومان به حقوقش اضافه شود و آیا این عدالت است؟
دولت در این زمینه قانون دارد و باید طبق قانون عمل کند و انتظارمان از مجلس است که تصمیم قاطعی در این خصوص بگیرد و به گونه‌ای برنامه‌ریزی کند که این‌گونه نباشد که برای مهار تورم به فردی که 10 میلیون حقوق می‌گیرد 2 میلیون اضافه شود و به فردی که یک میلیون حقوق می‌گیرد 200 هزار تومان اضافه شود، چرا که این با عدل علی تناسب ندارد. البته همه باید به تولیدات داخلی توجه کنند و از استفاده از تولیدات خارجی صرفن‌ظر کنند، چرا که اگر جنس خارجی را خریداری کنیم به اقتصاد آنها کمک کرده‌ایم و اصلا چرا به اقتصاد آنها کمک کنیم تا چرخ‌های تولید آنها بچرخد و چرخ‌های تولید داخلی نچرخد.
ایشان در خطبه اول نمازجمعه تهران با اشاره به برکات ماه شعبان و لزوم استفاده معنوی از این ماه، گفت: تقوا انسان را در فضای نورانی صاحب بصیرت می‌کند و او گرفتار غفلت نمی‌شود و تنها عزم و اراده‌ای قوی به انسان می‌دهد تا بتواند با شیطان مبارزه کند.
 یکی از بزرگ‌ترین عنایات الهی که خداوند به انسان‌ها داده فطرت الهی است. ساختمان وجود انسان‌ها کشش به خدا دارد و باید ما از این عنایات خداوند به نحو احسن استفاده کنیم.
ایشان به موضوع شعور ظاهری و شعور باطنی اشاره کرد و گفت: فطرت همان شعور باطنی است. شعور باطن مشخصاتی دارد. یک احتمال آن است که آن یک عبودیت و بندگی است، یعنی انسان در درونش حالت بندگی و پرستش و عبودیت است، منتهی بعضی‌ها این حالت را درک می‌کنند و بعضی‌ها درک نمی‌کنند.
 احتمال دوم این است که حقیقت این فطرت یک جذبه و کشش به سوی خدا دارد که اگر به آن نرسیم ناآرام خواهیم بود. مثال آن مثال طفل و پستان مادر است که اگر طفل به دنیا بیاید جذبه‌ای به شیر مادر دارد که اگر به شیر نرسد آرام نمی‌گیرد و پیوسته گریه می‌کند و این همان جذبه فطرت است و انسان برای رسیدن به فطرت الهی میل دارد از جهان محدود مادی بگذرد و در حقیقت دنبال استعانت است و خود را در برابر خداوند، ضعیف می‌بیند.
ایشان پایان سخنانش برای سلامتی آیت‌الله مهدوی‌کنی دعا کرد و گفت: همه مومنان ان شاءالله برای سلامتی ایشان دعا کنند.




منبع : خبرگزاری تسنیم


Copyright © 2003-2022 - AVINY.COM - All Rights Reserved
logo