گزارشی از دومین روز وداع با پیکر رهبر شهید انقلاب

دومین روز وداع با پیکر رهبر شهید انقلاب اسلامی و خانواده ایشان، صبح امروز یکشنبه ۱۴ تیرماه، در حالی آغاز شد که حضور مردم در مصلای امام خمینی(ره) از شب گذشته تاکنون لحظه‌ای قطع نشده است.

دومین روز مراسم وداع با پیکر رهبر شهید انقلاب اسلامی و خانواده ایشان، صبح امروز (یکشنبه، ۱۴ تیرماه)، در مصلای امام خمینی(ره) تهران در حالی آغاز شد که از پایان مراسم روز نخست، حضور و وداع مردم با پیکرهای مطهر بدون وقفه ادامه داشت و عزاداران در تمام طول شب برای ادای احترام به مصلا مراجعه می‌کردند.
از شامگاه گذشته، مصلای امام خمینی(ره) میزبان خیل عزادارانی بود که بی‌وقفه برای وداع با پیکر رهبر شهید انقلاب اسلامی و خانواده ایشان راهی این مکان شدند. رفت‌وآمد مردم تا بامداد ادامه داشت و با طلوع آفتاب، موج تازه‌ای از عزاداران به جمع حاضران پیوست.
خروش ملت برای وداع با رهبر شهید در دومین روز
در دومین روز مراسم وداع با «آقای شهید ایران»، صحن اصلی مصلای امام خمینی(ره) تهران ساعتی پیش از اقامه نماز بر پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب اسلامی، مملو از جمعیت عزادار بود.
اقشار مختلف مردم از نقاط گوناگون کشور با حضور در مصلی، در فضایی سرشار از حزن و دلدادگی، خود را برای اقامه نماز و بدرقه پیکر مطهر رهبر شهید و شهدای خانواده ایشان آماده کردند.
این آخرین نماز جماعت است/ بازم صف عشق پشت سر امام امت است
ساعاتی پیش از اقامه نماز بر پیکر «آقای شهید ایران» در مصلای امام خمینی(ره) تهران، حاج میثم مطیعی با اجرای نوحه‌ای با مطلع «این آخرین نماز جماعت است / بازم صف عشق پشت سر امام امت است»، فضای مراسم را آکنده از حزن و دلدادگی کرد.
عزاداران حاضر نیز با اشک، سینه‌زنی و هم‌نوایی با این مداح اهل‌بیت(ع)، در سوگ رهبر شهید انقلاب اسلامی به عزاداری پرداختند و خود را برای اقامه نماز بر پیکر مطهر ایشان آماده کردند.
پلاکاردهای خونخواهی رهبر شهید در دست ملت ایران 
خونخواهی رهبر شهید انقلاب از سوی عزاداران حاضر در مصلی تهران با حمل پلاکاردهایی علیه قاتلان ایشان 
اللَّهُمَّ إِنَّا لَا نَعْلَمُ مِنْهُ إِلَّا خَیْرا
حاج میثم مطیعی پس از اقامه نماز بر پیکرهای مطهر امام مجاهد شهید و شهدای خانواده ایشان در مصلای امام خمینی(ره) تهران، با اجرای نوحه و مرثیه، فضای مراسم را آکنده از حزن و معنویت کرد.
وی در بخشی از نوحه خود با زمزمه فراز «اللَّهُمَّ إِنَّا لَا نَعْلَمُ مِنْهُ إِلَّا خَیْرًا»، احساسات عزاداران را برانگیخت و حاضران با اشک، سینه‌زنی و هم‌نوایی، پیکرهای مطهر شهدا را بدرقه کردند.
آه ای مصلی صبر هم اندازه دارد...
ساعاتی پیش از اقامه نماز بر پیکر «آقای شهید ایران» در مصلای امام خمینی(ره) تهران، حاج میثم مطیعی با اجرای نوحه‌ای با مطلع «آه ای مصلی، صبر هم اندازه دارد...» فضای مراسم را آکنده از اندوه و سوگواری کرد.
عزاداران حاضر نیز با اشک و هم‌نوایی با این مداح اهل‌بیت(ع)، در سوگ رهبر شهید انقلاب اسلامی به عزاداری پرداختند و خود را برای اقامه نماز و بدرقه پیکر مطهر ایشان آماده کردند.
آقا سلام؛ آقای مظلومِ شهیدم...
جان‌های ما از غصه لبریز است آقا...
رهبر شهیدم، مسافر کرب‌وبلایی...
الوداع ای حسینی‌ترین مرد...
گشته ایران تا به لبنان، غرق شور و غرق ماتم...
احکام مربوط به نماز میت
احکام مربوط به نماز میت در مصلای امام خمینی(ره) تهران، ساعاتی پیش از اقامه نماز بر پیکر «آقای شهید ایران» بیان شد.
کمتر از یک ساعت مانده به اقامه نماز بر پیکر مطهر امام مجاهد شهید
حال و هوای مردم عزادار و شعار «حسین حسین شعار ماست، شهادت افتخار ماست» در مصلای امام خمینی(ره) تهران کمتر از یک ساعت مانده به اقامه نماز بر پیکر رهبر شهید انقلاب وصف‌ناشدنی است.
یادتان می‌آید او اینجا نشست... 
ساعاتی پیش از اقامه نماز بر پیکر «آقای شهید ایران» در مصلای امام خمینی(ره) تهران، محمد رسولی با شعرخوانی در سوگ رهبر شهید انقلاب اسلامی، حال و هوای معنوی مراسم را تحت تأثیر قرار داد.
اشعار وی با استقبال و همراهی مردم عزادار همراه شد و حاضران در فضایی آکنده از اندوه و دلدادگی، به بدرقه پیکر مطهر رهبر شهید و شهدای خانواده ایشان آماده شدند.
کسی که کشت امام مرا چرا نکشیم / که ننگ ماست اگر قاتل تو را نکشیم
از این به بعد کفن، جای جامه بر تن ماست / قسم به خون تو، قتل ترامپ گردن ماست
حیدر حیدر...
شعار «حیدر حیدر» مردم عزادار در مصلای امام خمینی(ره) تهران، ساعتی پیش از اقامه نماز بر پیکر «آقای شهید ایران».
اگر چه در دل ما داغ آتشینت هست / هزار شکر که امروز جانشینت هست
چه نایبی که به نام و مرام خامنه‌ایست / هنوز رهبر ایران امام خامنه‌ایست
حرامزاده‌ترین جهان چرا زنده ا‌ست / سگ جزیره کودک‌خوران چرا زنده است

از این پس جهان جای این نجاست نیست/ جهان نگاه کند، تیغ انتقام اینجا است
قرائت حدیث کساء 
ساعتی پیش از اقامه نماز بر پیکر «آقای شهید ایران» در مصلای امام خمینی(ره) تهران، حاج مهدی سماواتی فرازهایی از حدیث شریف کساء را در جمع عزاداران قرائت کرد.
قرائت این دعای معنوی در فضایی آکنده از حزن و معنویت برگزار شد و حاضران با زمزمه فرازهای حدیث شریف کساء، خود را برای اقامه نماز و بدرقه پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب اسلامی و شهدای خانواده ایشان آماده کردند.
همخوانی سرود ملی و ادای احترام نظامی به پیکر مطهر امام مجاهد شهید در مصلای امام خمینی(ره) تهران
تجدید میثاق با رهبر شهید و تجدید بیعت با رهبر انقلاب
دقایقی پیش از اقامه نماز بر پیکر «آقای شهید ایران» در مصلای امام خمینی(ره) تهران، مردم عزادار با رهبر شهید انقلاب اسلامی تجدید میثاق و با رهبر انقلاب اسلامی، حضرت آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای، تجدید بیعت کردند.
حاضران با سر دادن شعارهای حماسی و اعلام وفاداری به آرمان‌های انقلاب اسلامی، بر استمرار راه رهبر شهید و تبعیت از رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند.
کجا می‌خوای بری؟ چرا منو نمی‌بری؟...
حاج محمود کریمی در ادامه مراسم وداع با «آقای شهید ایران» در مصلای امام خمینی(ره) تهران، با اجرای نوحه‌ای سوزناک، فضای مراسم را بیش از پیش آکنده از اندوه و دلدادگی کرد.
وی در بخشی از نوحه خود با زمزمه «کجا می‌خوای بری؟ چرا منو نمی‌بری؟...» احساسات عزاداران را برانگیخت و حاضران با اشک، سینه‌زنی و هم‌نوایی، این مرثیه را همراهی کردند.
حضور فرزندان رهبر شهید انقلاب در مصلای امام خمینی(ره)
حجج اسلام مصطفی، مسعود و میثم، فرزندان رهبر شهید انقلاب اسلامی، با حضور در مصلای امام خمینی(ره) تهران، در مراسم وداع و اقامه نماز بر پیکر مطهر «آقای شهید ایران» و شهدای خانواده ایشان شرکت کردند.
حضور فرزندان رهبر شهید در کنار پیکرهای مطهر شهدا و همراهی آنان با مردم عزادار در این آیین، از صحنه‌های مورد توجه مراسم وداع در مصلای امام خمینی(ره) بود.
حضور سران سه قوه در مصلای امام خمینی(ره)
مسعود پزشکیان، محمدباقر قالیباف و غلامحسین محسنی اژه‌ای، سران سه قوه، با حضور در مصلای امام خمینی(ره) تهران، در مراسم وداع و اقامه نماز بر پیکر مطهر «آقای شهید ایران» و شهدای خانواده ایشان شرکت کردند.
حضور سران سه قوه در کنار اقشار مختلف مردم و مسئولان، در آیین وداع با رهبر شهید انقلاب اسلامی، از جلوه‌های همدلی و همراهی مسئولان در این مراسم بود.
ورود پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب به مصلای امام خمینی(ره) تهران
ورود پیکرهای مطهر شهدای خانواده امام مجاهد شهید به مصلای امام خمینی(ره)
اقامه نماز بر پیکر مطهر امام مجاهد شهید حضرت آیت‌الله العظمی سیّدعلی خامنه‌ای
آیت‌الله جعفر سبحانی از مراجع عظام تقلید بر پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب و شهدای خانواده ایشان اقامه نماز خواهند کرد.
تصاویر اقامه نماز بر پیکر مطهر امام مجاهد شهید توسط آیت‌الله سبحانی از مراجع عظام تقلید
اقامه نماز بر پیکر شهدای خانواده رهبر شهید انقلاب اسلامی
در جریان مراسم وداع با «آقای شهید ایران» در مصلای امام خمینی(ره) تهران، نماز بر پیکر مطهر شهدای خانواده رهبر شهید انقلاب اسلامی اقامه شد.
پیکرهای مطهر شهیده سیده بشری حسینی خامنه‌ای، شهید مصباح‌الهدی باقری کنی و شهیده زهرا حدادعادل در میان حزن و اندوه عزاداران، مورد بدرقه و تکریم حاضران قرار گرفتند.
فیلم کامل اقامه نماز بر پیکر شهید زهرا محمدی گلپایگانی نوه خردسال رهبر شهید انقلاب
شعار «عزا عزاست امروز» پس از اقامه نماز بر پیکر امام مجاهد شهید و شهدای خانواده ایشان
پس از اقامه نماز بر پیکر مطهر امام مجاهد شهید و شهدای خانواده ایشان در مصلای امام خمینی(ره) تهران، مردم عزادار با سر دادن شعار «عزا عزاست امروز، روز عزاست امروز / مهدی صاحب‌الزمان(عج)، صاحب عزاست امروز» فضای مراسم را آکنده از حزن و سوگواری کردند.
این شعار با همراهی یک‌صدای حاضران طنین‌انداز شد و عزاداران با سینه‌زنی و اشک، ارادت و اندوه خود را در بدرقه پیکرهای مطهر شهدا ابراز کردند.
حال و هوای مردم عزادار پس از اقامه نماز بر پیکر مطهر امام مجاهد شهید و شهدای خانواده ایشان
پس از اقامه نماز بر پیکر مطهر امام مجاهد شهید و شهدای خانواده ایشان، فضای مصلای امام خمینی(ره) تهران مملو از اندوه، اشک و وداع آخر عزاداران با پیکرهای مطهر شهدا شد.
حاضران در حالی که با قرائت فاتحه، صلوات و شعارهای حماسی پیکرهای مطهر را بدرقه می‌کردند، در فضایی آکنده از حزن و دلدادگی، آخرین وداع خود را با «آقای شهید ایران» و شهدای خانواده ایشان به جا آوردند.
فریاد «یالثارات الحسین(ع)» پس از اقامه نماز بر پیکر امام مجاهد شهید و شهدای خانواده ایشان
پس از اقامه نماز بر پیکرهای مطهر امام مجاهد شهید حضرت آیت‌الله العظمی سیدعلی خامنه‌ای و شهدای خانواده ایشان در مصلای امام خمینی(ره) تهران، مردم عزادار با سر دادن شعار «یالثارات الحسین(ع)» بر خون‌خواهی شهدا تأکید کردند.
فریاد یک‌صدای عزاداران در فضای مصلا طنین‌انداز شد و حاضران در میان اشک و سوگواری، پیکرهای مطهر شهدا را بدرقه کردند.
فی امان‌الله، در پناه ابی‌عبدالله علیه‌السلام
حاج مهدی رسولی پس از اقامه نماز بر پیکرهای مطهر امام مجاهد شهید و شهدای خانواده ایشان در مصلای امام خمینی(ره) تهران، با اجرای نوحه و مرثیه، فضای مراسم را آکنده از حزن و اندوه کرد.
عزاداران حاضر نیز با اشک، سینه‌زنی و هم‌نوایی با این مداح اهل‌بیت(ع)، پیکرهای مطهر شهدا را بدرقه کردند.
همونی که براش نمردیم، آخر سر فدای ما شد...
پس از اقامه نماز بر پیکرهای مطهر امام مجاهد شهید و شهدای خانواده ایشان در مصلای امام خمینی(ره) تهران، مهدی رسولی، حسین طاهری و محمدحسین پویانفر مادحین اهل‌بیت(ع) با اجرای نوحه و مرثیه، یاد و خاطره رهبر شهید انقلاب اسلامی را گرامی داشتند.
نوحه‌خوانی ذاکران اهل‌بیت(ع) در فضایی سرشار از حزن و معنویت برگزار شد و مردم عزادار با اشک، سینه‌زنی و هم‌نوایی، پیکرهای مطهر شهدا را بدرقه کردند.
پنجره‌ای به اقامه نماز بر پیکرهای مطهر امام مجاهد شهید و شهدای خانواده ایشان
نماز بر پیکرهای مطهر امام مجاهد شهید حضرت آیت‌الله العظمی سیدعلی خامنه‌ای و شهدای خانواده ایشان، با حضور گسترده مردم عزادار و مسئولان، در مصلای امام خمینی(ره) تهران اقامه شد.
این آیین باشکوه، در فضایی آکنده از معنویت، اشک و اندوه برگزار شد و حاضران با اقامه نماز و بدرقه پیکرهای مطهر شهدا، آخرین وداع خود را با «آقای شهید ایران» و شهدای خانواده ایشان به جا آوردند.
شعار «لشکر ما بقیةاللهی است» در مراسم وداع با «آقای شهید ایران»
در مراسم وداع با «آقای شهید ایران» در مصلای امام خمینی(ره) تهران، سید مهدی میرداماد با اجرای مرثیه، شعار «لشکر ما بقیةاللهی است، بیرق ما بیرق خون‌خواهی است» را با همراهی مردم عزادار طنین‌انداز کرد.
حاضران نیز با هم‌نوایی با این شعار، بر ادامه راه شهدا و خون‌خواهی «آقای شهید ایران» تأکید کردند و فضای مراسم را با نوای حماسی و سوگوارانه همراه ساختند.
انتقال پیکر مطهر «آقای شهید ایران» به جایگاه وداع پس از اقامه نماز
پس از پایان مراسم اقامه نماز، پیکر مطهر حضرت «آقای شهید ایران» اعلی‌الله‌مقامه با بدرقه پرشور مردم عزادار به جایگاه اصلی مصلای امام خمینی(ره) تهران منتقل شد.
این لحظات، در میان اشک، صلوات و شعارهای مردم حاضر، صحنه‌ای ماندگار از آخرین وداع ملت با رهبر شهید انقلاب اسلامی را رقم زد.

ثبت دیدگاه

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.