بخش شهید آوینی حرف دل موبایل شعر و سبک اوقات شرعی کتابخانه گالری عکس  صوتی فیلم و کلیپ لینکستان استخاره دانلود نرم افزار بازی آنلاین
خرابی لینک Instagram
 
     
 

منافقین

 

بخش کوچکی از جنایات گروهک منافقین

مستند ایستگاه هشتم

مستند کمپ ثریا

مستند یک داستان واقعی

مستند هفت نابخشوده

مستند آنجا آنها

فیلم سینمایی نفوذی

مستند مرور وقاحت و جنایت

مستند در آغوش یاران

مستند صبحانه با طعم مرگ

مستند سرزمینی برای جدایی

مستند مرصاد کمینگاه شیطان

مستند گرگها

فیلم ناتمامی برای دخترم سمیه

مستند اسیر در زنجیر دروغ

مستند زیر پوست اشرف

مستند ارمغان تاریکی

مستند پایان یک کابوس

مستند پایانی بر پایان

مستند مقر 49

مستند تاوان

مستند رویای سیاه

مستند سیانورهای فاسد شده

مستند روایت سقوط

پادگان اشرف 


 

 

مستند ایستگاه هشتم

 

(مستند «ایستگاه هشتم» درباره محمد حسن سبحانی است، مردی که پنج سال می شود ساکن شهر کلن آلمان شده، مردی که سرنوشتی طولانی و عجیب داشته است. او بعد از پیروزی انقلاب اسلامی و در شرایطی که همه گروه های سیاسی و فکری به تبلیغ خود مشغول بودند، با گروهی آشنا شد که قبلا هم نام آنها را شنیده بود، یعنی سازمان مجاهدین خلق. محمد حسین برای اولین بار در محفل آنها شرکت کرد و با رهبرشان آشنا شد؛ او در این فیلم از خاطرات آن سال ها می گوید و اینکه چگونه تحت تاثیر مجاهدین خلق قرار گرفت. سبحانی سرانجام به عضویت این سازمان در آمد و همین مسئله، مسیر زندگی اش را تغییر داد تا اینکه به پادگان اشرف عراق رفت. این عضو جدا شده منافقین در نهایت و بعد از تحمل مشقات فراوان، دریافت سازمان مجاهدین خلق، هدفی نبوده که یک جوان بخواهد آن را برای خود انتخاب کند. پخش تصاویری آرشیوی از اقدامات تروریستی منافقین از دیگر بخش های این مستند است)

 

 

مستند کمپ ثریا

 

(مستند «کمپ ثریا» به اقدامات خانواده افراد فریب خورده در قرارگاه اشرف و به عبارتی در دام منافقین می پردازد.
در این مستند می بینیم جمعی از خانواده هایی که عضوی از آنها در اردوگاه اشرف بودند به رهبری ثریا، مادری که منتظر پسرش بود، برای باز شدن درها و ملاقات با اعضای خانواده شان، مدت چهار سال در مقابل در این اردوگاه، مقاومت کردند.
بسیاری از افراد موفق به فرار از اردوگاه شدند ولی برخی هنوز در دام افکار شیطانی منافقین به سر می برند.
این اردوگاه سال ۲۰۱۴ توسط ارتش عراق، آزاد شد ولی تلاش های ثریا مقابل قرارگاه لیبرتی و آزادی بقیه فریب خوردگان همچنان ادامه دارد.
«کمپ ثریا» توسط وحید فراهانی کارگردانی شده و در آن با خانواده افراد حاضر در میان منافقان و همچنین برخی اشخاص که توانسته اند از چنگ این سازمان مخوف بگریزند مصاحبه شده است)

 

 

مستند یک داستان واقعی

 

(سازمان مجاهدین خلق یا همان منافقین، توسط تروریست هایی تشکیل شده که هیچ اعتقاد و ایمانی به آنچه می گویند هم ندارند و سران آن، تنها به منافع شخصی خود می اندیشند و در این بین سعی دارند با فریب و تطمیع جوانان، هر روز بر تعداد خود بیفزایند. در عین حال روش های غیر اخلاقی و ناجوانمردانه در جذب نیرو هم جزو راهکارهای اساسی این سازمان محسوب می شود به طوری که برخی افراد جذب شده به مجاهدین، نه با این قصد بلکه به نیت سفر به کشورهای اروپایی از کشور خارج می شوند ولی در دام قاچاقچیان انسان افتاده و ناگهان خود را در محاصره نیروهای مجاهدین می بینند و مجبور می شوند روزگاری دراز را در این سازمان بگذرانند. مستند «یک داستان واقعی» روایت گر قصه زندگی افرادی است که به شوق مهاجرت و زندگی در کشورهای اروپایی، سعی داشته اند از مسیرهای غیر قانونی این کار را انجام دهند و با مشکلات زیادی روبه رو شدند و به جای اینکه مقصدشان کشورهای غربی باشد، سر از سازمان مخوف مجاهدین خلق در آوردند. گفت وگو با یکی از این افراد که داستان مهاجرت خود از طریق عراق و سپس ترکیه را شرح می دهد بخش اصلی مستند «یک داستان واقعی» را تشکیل می دهد. پخش تصاویری آرشیوی از اقدامات تروریستی منافقین از دیگر بخش های این مستند است)

 

 

مستند هفت نابخشوده

 

(باقری کارگردان در این فیلم مستند اسناد، تصاوير و فيلم هايي را كه از سازمان هاي امنيتي عراق پس از سقوط صدام به دست آمده نشان می دهد و بیننده به این حقیقت دست خواهد يافت كه در طي هشت سال نبرد با دشمن بعثي، چه كساني به اين آب و خاک خيانت و چگونه رزمندگان و فرماندهان با تمامي اين دشواري ها و اطلاعات كامل دشمن باز هم توانستند عمليات هاي موفق همچون والفجر هشت و كربلاي پنج را به سرانجام برسانند. مستند «هفت نابخشوده» به خيانت هايي كه با نام ايراني انجام شده خواهد پرداخت و ارائه مستندات همكاري دولت‌های غربي و عربي با حكومت صدام در زمان جنگ به زمان ديگري موكول شده است)

 

 

مستند آنجا آنها

 

(روایت اردوگاه اشرف به روایت علی محمد خاتمی)

 

 

فیلم سینمایی نفوذی

 

(سال 1382، فريدون كيان فر همراه با عده اي ديگر از اسيران جنگي به جا مانده در عراق، به ايران باز گردانده مي شوند. دو نفر از نيروهاي اطلاعاتي و امنيتي او را به دليل اين كه مشهور به جاسوسي، پيوستن به سازمان مجاهدين و نقش داشتن در شهادت عده اي از اسيران ايراني بوده، بازداشت و بازجويي مي كنند. از سوي ديگر، بدنامي فريدون براي خانواده اش هم از قديم مشكل درست كرده و حتي ازدواج پسرش فرهاد را تحت الشعاع قرار داده بود. مأموران اطلاعاتي در صحبت با برخي از هم بندهاي فريدون، از جمله صادق جورابچي كه اكنون سرمايه دار است، و نيز داريوش يحيوي كه قبلاً در عراق عضو سازمان مجاهدين بوده و بعد توبه كرده گذشته او را جويا مي شوند. به موازات تيم دو نفره بازجوي فريدون، جانبازي كم بينا به نام ماشاءالله هم وارد حوزه كاري آنها مي شود و…)

 

 

مستند مرور وقاحت و جنایت

 

مستندی است در رابطه با جنایات منافقین

 

 

 

مستند در آغوش یاران

 

(مستند در آغوش یاران، با افشای جزئیات تکان‌دهنده‌ای از فساد و سوء استفاده جنسی توسط فرقه مسعود رجوی، پشت پرده‌های جدیدی از توحش و تجاوز سازمان منافقین را به تصویر می‌کشد. در این مستند تکان دهنده، سه تن از اعضای سابق سازمان منافقین که اینک در اروپا زندگی می کنند، با بیان خاطرات خود از چگونگی پیوستن به این سازمان، راز طلاق ها، ازدواج های اجباری و استثمار جنسی زنان به دست مسعود و مریم رجوی را افشا کرده اند)

(تماشای این مستند برای افراد زیر ۱۴ سال توصیه نمی شود)

 

 

مستند صبحانه با طعم مرگ

 

(زماستان سال 1357 ایران-تهران.آخرین تلاش های شاه برای بقای حکومتش.حکومتی که بنیانش از سالها پیش رو به زوال نهاده بود از وقتی که جامعه اجتماعی ایران به دو دسته تقسیم شود طبقه اشرافی و طبقه فقیر جریان هایی که از سال 42 به صورت جدی شکل گرفته اند و تا پای پیروزی انقلاب ماندند جریان های زیادی هستند.حزب ها و دسته ها و تفکرهای مختلف اما به گواهی تاریخ کار اصلی را مردم کوچه و بازار کردند و حزب ها بیشتر از اینکه به حرکت های جدی بپردازند به تبلیغات و یارگیری می پرداختند ...)

 

 

مستند سرزمینی برای جدایی

 

(اسارت در دهه 90 ذهن هر شخصیتی را درگیر می کند که چگونه می توان باور کرد با گذشت بیش از 20 سال از تبادل اسرای جنگ تحمیلی و سقوط حزب بعث در عراق اسیری باقی مانده باشد او بعد از تعریف کردن این موضوع که پسرش در دستان یک فرقه چندین سال است که اسیر است به شدت ناراحت شد و نتوانست ادامه موضوع را بیان کند و دقایقی سکوت کرد...)

 

 

مستند مرصاد کمینگاه شیطان

 

(مستند مرصاد کمینگاه شیطان، به ماهیت منافقین و اینکه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی خود را سهم خواه انقلاب می دانستند و بعد از اینکه آرمان هایشان را اعلام کردند از سوی امام خمینی مورد قبول واقع نشد و مخالفت این گروه با انقلاب شرح داده می شود)

 

 

مستند گرگها

 

(در روزگاری که رجوی برای دیدار با صدام لحظه شماری می کند و از بوجود نیامدنش شرایط این دیدار گلایه می کند مردم ایران بسیج شده اند تا بعثی ها را از خانه خود بیرون کنند...)

 

 

فیلم ناتمامی برای دخترم سمیه

 

(فیلم ناتمامی برای دخترم سمیه» عنوان مستندی است به کارگردانی مرتضی پایه‌شناس و تهیه‌کنندگی محمد شکیبانیا که روایتگر بخشی از زندگی پدری است که خواهان نجات فرزندانش از کمپ اشرف، پایگاه سازمان منافقین در عراق بوده است. سوژه منحصر به فرد باعث شد این اثردر جشنواره سینما حقیقت و جشنواره فجر مورد استقبال زیاد مردم قرار بگیرد)
(فیلم درباره یکی از سیاسی‌ترین موضوعات ایران معاصر یعنی مساله سازمان منافقین است، ولی چنانچه کارگردان آن٬ مرتضی پایه‌شناس می‌گوید این اثر به دنبال بیان حرف‌های سیاسی نیست. «فیلم ناتمامی برای دخترم سمیه» به یکی از ایدئولوژیک‌ترین سازمان های ایران معاصر می‌پردازد ولی اساسا تلاش می‌کند به موضوع٬ فراتر از ایدئولوژی نگاه کند. پایه‌شناس به عبور فیلم از برخی از خط قرمز‌های رایج در رسانه‌های تصویری ایران اشاره و تاکید می‌کند که فیلم او روایتگر یک دعوا یا بازی سیاسی نیست. مضمون مورد توجه او در این فیلم خانواده است و فیلم او روایتگر تلاش یک پدر برای جمع کردن دوباره خانواده‌ای است که به واسطه یک سازمان متلاشی شده است)
(فیلم ناتمامی برای دخترم سمیه» داستان زندگی مصطفی محمدی،‌ مردی است که پس از اعدام یکی از بستگان همسرش٬ در دهه هفتاد از ایران خارج می‌شود. او برای سهولت پروسه پناهندگی٬ کیس هواداری سازمان منافقین (مجاهدین خلق ) را انتخاب می‌کند و از آن پس٬ به دلیلی دینی که به سازمان احساس می‌کند٬ در کشور کانادا به عنوان یکی از هواداران این سازمان فعالیت می‌کند. اما مشکل از جایی آغاز می‌شود که سازمان منافقین،‌ سمیه دختر او را برای یک بازدید سه هفته‌ای به عراق دعوت می‌کند. سه هفته‌ای که هنوز پایان نیافته است و سمیه هرگز به آغوش خانواده باز نمی‌گردد. داستان به این ختم نمی‌شود و محمد،‌ پسر دیگر مصطفی محمدی نیز برای بازگرداندن خواهرش سمیه٬ به عراق می‌رود‌ ولی او نیز در پادگان اشرف ماندگار می‌شود)
(عمده فیلم، مربوط به صحنه‌هایی است که مصطفی محمدی از تلاش‌هایش برای بازگرداندن دو فرزندش به آغوش خانواده ضبط کرده است. تصاویری که با دوربین غیر حرفه‌ای ضبط شده و شاید از این رو بود که یکی از حاضران در جلسه پرسش و پاسخ٬ از دلیل استفاده بیش از اندازه٬ از پلان‌هایی که در آنها حرکت دوربین وجود دارد٬ در یک سوم اول فیلم می‌پرسد. پایه شناس پاسخ می‌دهد که دلیل لرزش‌های دوربین در بخش‌های اولیه فیلم،‌ قراردادی است که کارگردان با مخاطب می‌بندد. درواقع این تصاویر به عمد اینگونه ضبط شده‌اند که چشم مخاطب را عادت دهد که قرار است فیلمی ببیند که در آن لرزش دوربین زیاد است)

مستند های روزنه

 

 

مستند اسیر در زنجیر دروغ

 

(ابراهیم خدابنده از اعضای با سابقه فعال سازمان مجاهدین خلق در حوزه ی بین المللی بوده که در بحبوحه ی جنگ امریکا و عراق در مرز سوریه دستگیر و به ایران آورده شده است. این مستند از جنایات فرقه ی رجوی و گروه تروریستی مجاهدین خلق پرده برداشته و از همکاری این گروه با صدام حسین می گوید)

 

 

مستند زیر پوست اشرف

 

(در این مستند تعدادی از جدا شده‌های منافقین در راهرو‌های پادگان اشرف در مقابل دوربین از خاطرات خود در این سازمان تروریستی صحبت می‌کنند و رنج و ستمی را که از سوی این فرقه متحمل شده‌اند را بازگو می‌کنند)
(مستند زیر پوست اشرف روایتی متفاوت است که با نگاه حقوق‌بشری به زندگی طاقت فرسای اعضای سابق منافقین در پادگان اشرف می‌پردازد)
(اشک‌های اعضای جدا شده منافقین در پادگان اشرف برای سالهایی از عمرشان را که در این پادگان از دست داده‌اند، در حالی که با آثار بر جای مانده از زندگی مرفه سرکردگان منافقین روبه‌رو می‌شدند از دیگر نکات دیدنی این مستند است)

مستند های روزنه

 

 

مستند ارمغان تاریکی

 

(پس از حمله صدام به کویت در سال 1990، شورای امنیت به رهبری آمریکا علیه عراق اعلام جنگ نمود. به این ترتیب صدام در کمتر از 2 سال در گیر دعوایی دیگر شد که به شکستش انجامید. حزب بعث که در کویت شکست خورده بود دیگر برای مردم عراق تحمل نمی شد. از این رو شیعیان از جنوب و کرد ها از شمال عراق در قیام همه گیر به پا خاستند تا رژیم صدام را سرنگون کنند)

 

 

مستند پایان یک کابوس

 

(در این مستند زوایای پنهان و رازهای مخوف منافقین در پادگان اشرف به تصویر کشیده شده است)

مستند های روزنه

 

 

مستند پایانی بر پایان

 

(در سال 1344 محمد حمیف نژادف سعید محسن و حسن نیک بین که همه گی از فارغ التحصیلان داتنشگاه تهران بودند سازمان مجاهدین خلق را بنا ردند تا با جذب هم فکران خود در دوران آشفته ی سیاسی آن روز به مبارزه با رژیم طاغوت بپردازند.سازمانی که خیلی زود در فضای غبار آلود افکار مارکسیست راه خود را گم کرد و به بیراهه رفت)

مستند های روزنه

 

 

مستند مقر 49

 

(در این مستند زوایای پنهان و رازهای مخوف منافقین در پادگان اشرف به تصویر کشیده شده است)

مستند های روزنه

 

 

مستند تاوان

 

(هنوز دو سال از آتش بس میان عراق و ایران نگذشته بود که در مرداد ماه 1369 عراق به کویت حمله کرد و آن را اشغال نمود.این بار بر خلاف جنگ علیه ایران سازمان ملل بلافاصله عکس العمل نشان داد و شورای امنیت برای خروج نیروهای صدام از کویت وارد عمل شد. آمریکا و متحدانش در 27 دی ماه 1369 به ارتش عراق حمله کردند و صدام مجبور شد نیروهایش را پس از 208 روز از کویت خارج کند.صدام برای بار دوم جنگی را به راه انداخت بود که تاوانش را مردم عراق میدادند.آن روزها فرق، آوارگی و مرگ کسب و کار مردم شده بود. مردم عراق که دیگر از دیوانگی های حزب بعث خسته شده بودند قبام کردند و 14 استان از 18 استان عراق را تحت کنترل خود گرفتند.قیام مردم در اواخر بهمن ماه 1369 آغز شد و سرانجام با سرکوب ارتش صدام در اردیبهشت ماه 1370 خاموش گردید.همین جاست که نام منافقین در سرنوشت مردم عراق پر رنگ می شود.حضرو آنها در سرکوب کردهای شمال عراق در سال 1369 بر کسی پوشیده نیست موضوعی که در اقرار نامه ی 21 نفر از جداشدگان فرقه ی رجوی نیز به روشنی به آن اعتراف می شود جزئیاتی هولناک از عملیات سرکوب مردم کرد توسط سازمان منافقین در مناطق کرد نشین عراق عملیاتی که منافقین نام آن را مروارید گذاشتند)

مستند تاوان

مستند های روزنه

 

 

مستند رویای سیاه

 

افشای ابعاد پنهان سازمان منافقین/ مستند رویای سیاه، ابعادی پنهان از سازمان منافقین را برای اولین بار افشا می‌کند و مروری کامل بر سرگذشت گروهک منافقین دارد...

مستند های روزنه

 

 

مستند سیانورهای فاسد شده

 

(مستند به مصاحبه با برخی اعضای سابق کادر سیاسی منافقین برای نشان دادن ماهیت سازمان مجاهدین خلق می پردازد. همچنین این فیلم مستند به جنایات گروهک منافقین و ترور غیرنظامیان و مردم عادی با رویکردی جدید می پردازد، جنایات یا ترور های کوری که در میان افراد قشر متوسط جامعه صورت می پذیرفت)

مستند های روزنه

 

 

مستند روایت سقوط

 

شناخت فرقه تروریستی گروهک منافقین

مستند های روزنه

 

 

پادگان اشرف

 

(این مستند روایت آوارگی گروهکی است که سه دهه از عمر تشکیلاتی خود را صرفخیانت و خرابکاری علیه ملت ایران کرده است.سازمان مجاهدین خلق یا به تعبیر مردم ایران گروهک منافقین تابه امروز مسبب شهادت بیش از 17هزار نفر از هم وطنان بوده است)

مستند ویندوز قرمز

 

 
     
 
 Copyright © 2003-2022 - AVINY.COM - All Rights Reserved